Ervaringen

De opleiding EssentieCoaching® werd en wordt gevolgd door een breed scala aan professionals en leidinggevenden. Zij werken bijvoorbeeld bij:

APPM management consultants,  Universitair Medisch Centrum Groningen, Brandweer Amsterdam Amstel, Royal Bank of Scotland, Gemeente Leeuwarden, FNV, Achmea, Martini ziekenhuis Groningen, Woningcorporatie ZVH Zaandam, Ministerie van VWS, De Baak – trainingscentrum en verscheidene andere trainingsbureaus en een scala aan zorginstellingen.

Ook vele zelfstandige professionals deden EssentieCoaching® om hun werk te verdiepen en te verrijken. Onder hen organisatieadviseurs, coaches, therapeuten, trainers, psychologen, artsen, logopedisten en beoefenaars van alternatieve behandelwijzes.

Enkele referenties:

Afgelopen jaar heb ik de training “Leiderschap vanuit Innerlijke Focus en Essentie gevolgd. Een leergang die me op een andere manier naar mezelf als persoon en als leidinggevende heeft leren kijken. In de hectiek van alledag liet ik mij te vaak leiden door urgente problemen die opgelost moesten worden. Een moment van rust was dan een verademing. Ik heb niet alleen geleerd om steeds terug te kunnen gaan naar mezelf en te vertrouwen om mijn innerlijk kompas. Ik heb aan mijn collega’s gemerkt dat ze mij nu ervaren als een inspirator, die rust en innerlijke balans uitstraalt en waar je graag dingen voor wilt doen. Daarmee heb ik, zonder het zelf te beseffen, meer natuurlijk gezag verworven. Ben je als leidinggevenden bereid om jezelf een spiegel voor te houden en wil je elke werkdag met meer energie de werkdag afsluiten, dan is LIFE een absolute aanrader. Tijs Breuer, deelnemer LIFE2

-0-

Lenne Gieles is in haar werk als  begeleider en ontwikkelaar van grote waarde voor haar klanten. Zij weet van “wanten”. Nuchter en liefdevol weet zij bij haar klanten  de vinger op de zere plek te leggen. Zere plekken als het gaat om (inmiddels) onnodige blokkades die het goed functioneren in werk en prive in de weg staan. Lenne Gieles beveel ik van harte aan, wanneer u de essentie van uzelf en uw organisatie serieus neemt.  Wij nodigen Lenne regelmatig uit in onze partnerteam conferenties. Met de inbreng van Lenne, verdiepen wij onze professionaliteit en de kwaliteit van de onderlinge verhoudingen in ons team. Guus Brackel,  Directeur Bout en Partners

-0-

‘Het mooiste cadeau dat May Ing Tan me kon geven was mezelf. Na drie dagen EssentieCoaching® vond ik de man die ik  graag wil – en veel eerder had kunnen – zijn. Prettiger voor mezelf, prettiger voor mijn omgeving. Met inzicht in en aanpassing van slechts enkele gedragseigenschappen sta ik anders in het leven en kan ik de toekomst aan.’  Paul, adjunct directeur landelijke belangenorganisatie

-0-

‘Door EssentieCoaching® heb ik geleerd om ruimte te maken, ruimte die ik nodig heb om iets te creëren, om schoonheid te zien, om rust en ontspanning toe te laten en om in verbinding te staan met de ander’. Micha, projectmanager APPM

‘Ik sta nu nog meer dan eerst in contact met mezelf én de mensen om mij heen’. Marcel, adviseur APPM

‘Ik ben er nog stil van en hoop die stilte nog veel te mogen ervaren’. Maartje, projectmanager APPM

2014 - 2017 Copyright EssentieCoaching - Opleidingen voor professionals