(inschrijven voor het Eerste, Tweede of Derde jaar kan via deze link)

Voornamen (zoals je die op het certificaat wil)

Achternaam

Roepnaam

Geboortedatum

Geboorteplaats

Schrijft zich in voor de training LIFE

De kosten zijn: € 3200,00 plus € 1.100,00 verblijfskosten

(De opleiding is CRKBO geregistreerd en is derhalve niet BTW-plichtig)

Betalingsvoorwaarden
Na het insturen van dit formulier wordt je uitgenodigd voor een intakegesprek. Na acceptatie sturen we je de factuur per e-mail en is de inschrijving definitief. Deelnemer heeft na ontvangst van de door de Stichting EssentieCoaching toegezonden factuur de verplichting om binnen 14 werkdagen na factuurdatum een aanbetaling te doen van tenminste 30% van de totale kosten van de betreffende opleiding.

De resterende termijn dient één week voor aanvang te zijn overgemaakt. De aanmelding is definitief als na het intakegesprek een bevestigingsmail is verstuurd en het inschrijfgeld is ontvangen op onderstaand rekeningnummer.
Overmaken kan op rekening nummer NL67 TRIO 0198 0710 86 van Stichting EssentieCoaching te Deventer onder vermelding van het factuurnummer.

Annuleren
Na de inschrijving heb je maximaal 14 dagen bedenktijd en kun je kosteloos opzeggen.
Annuleren gebeurt altijd schriftelijk. De annuleringsvoorwaarden en eventuele uitzonderingen hierop kun je vinden in de algemene voorwaarden.

Straat en huisnummer

Postcode

Plaats

Telefoonnummer 1

Telefoonnummer 2

Emailadres

Factuuradres:

Naam factuuradres

Straat en huisnummer factuuradres

Postcode factuuradres

Plaats factuuradres

Emailadres voor factuur

Als je dit aanvinkt ontvang je ongeveer tien keer per jaar de EssentieNieuws in je mailbox met nieuws, informatie, oefeningen, ervaringen en inspirerende teksten. Uitschrijven kan steeds eenvoudig met de link onderaan de nieuwsbrief.