Wie zijn wij

Tan May Ing  is trainer en directeur van de Opleidingen EssentieCoaching.

May Ing verzorgt trainingen in de opleidingen EssentieCoaching en LIFE. De begeleiding van May Ing kenmerkt zich door een zacht en dienend doch krachtig leiderschap. Zij werkt zorgvuldig vanuit stilte, respect en veiligheid. Zij verbindt EssentieCoaching met de alledaagse praktijk in leven en organisaties en weet daarin eenvoudige en duidelijke taal te hanteren. Met liefde en een directe, heldere aanpak stelt ze mensen in staat om het inzicht te verkrijgen waardoor transformatie mogelijk wordt.

May Ing is sinds 1987 werkzaam als trainer, coach en begeleider bij organisatie ontwikkeling. Als kind groeide ze op tenmidden van het Buddhisme, Taoisme en Christendom. Naast haar opleiding psychologie is ze zich blijven ontwikkelen in verschillende scholen voor het begeleiden van mensen, zoals Herwaarderings-Counseling, Present Mindness, Transcultureel Leiderschap, Psychosynthese, Leiderschap/Communicatie opleidingen en Systeemdynamiek in organisaties.


Wilma van Leeuwen-Bikker is trainer bij de opleiding EssentieCoaching.

Wilma begeleidt al meer dan 25 jaar groepen op diverse gebieden en van alle leeftijden. In 1996 rondde zij de opleiding af voor creatief therapeut drama, daarnaast volgde zij scholing op het gebied van therapie, coaching, toneel, lichaamswerk, dans en het werken met verhalen.

Steeds gaat het om verandering en beweging in zowel haar eigen leven als dat van degene die zij begeleidt. Werkelijk ervaren, creativiteit, humor en verbeelding zijn kernwoorden voor Wilma. In haar leven en werk is zij  respectvol, aandachtig en zorgvuldig.

Door haar levens- en werkervaring is Wilma in staat om mensen  vanuit de drukte en de beweging te laten stoppen. Zij geeft daarin het inzicht dat je ieder moment terug kan gaan naar je eigen stroom van het leven.

Hans Mollee is co-trainer bij de Opleiding EssentieCoaching en LIFE. Hij is tevens de duizendpoot en organisator rondom de opleidingen.

Hans heeft ervaring met leidinggeven in business organisaties en het coachen van ondernemers vanuit zijn bedrijfskundige achtergrond. Hij werkt vanuit menselijke betrokkenheid en gelijkwaardigheid. Daarbij maakt hij de kwaliteiten en innerlijke krachten van de mens zichtbaar. Naast leiderschap beoefent hij een natuurlijke manier van volgen en dragen. Zacht sturend en met humor. Zijn levenservaringen brachten hem op het pad van Raja Yoga, Sjamanisme en andere vormen van persoonlijke ontwikkeling.

Hij werkt als coach/counselor voornamelijk met ondernemers en leidinggevenden en daarnaast verzorgt hij meditatie- bijeenkomsten.

Lenne Gieles  is grondlegster van de opleiding EssentieCoaching.

In 2011 verscheen haar boek ‘THUIS, een uitnodiging om te leven vanuit je oorsprong’. Lenne is een veelzijdig begeleidster die uit een breed scala stromingen tapt, van westerse psychologie tot oosterse wijsheid. Zij heeft door jarenlange ervaring een aantal modellen en werkwijzen ontwikkeld, die de basis vormen voor EssentieCoaching.

Lenne volgde opleidingen in o.a. Gestalt, Psychosynthese, Sensory awareness, Healing en stemwerk. Ze verdiepte zich in psychologie  en ook in Boeddhisme, mystiek en in de Advaita Vedanta.

2014 - 2017 Copyright EssentieCoaching - Opleidingen voor professionals