Inschrijfformulier opleiding EssentieCoaching

(inschrijven LIFE kan via deze link)

Voornamen (zoals je die op het certificaat wil)

Achternaam

Roepnaam

Geboortedatum

Geboorteplaats

Schrijft zich in voor:

De kosten voor het Eerste Jaar, inclusief handleiding en verblijfskosten, zijn: € 3800,00 of € 6000,00 zakelijk bij vergoeding door werkgever of € 2800,00 bij inkomen door uitkering, afspraken mogelijk
De kosten voor het Tweede Jaar, inclusief handleiding en verblijfskosten, zijn: € 3800,00 of € 6000,00 zakelijk bij vergoeding door werkgever of € 2800,00 bij inkomen door uitkering, afspraken mogelijk
Voor het derde jaar zijn de kosten, inclusief verblijfskosten: € 2600,00 of € 4000,00 zakelijk bij vergoeding door werkgever en € 1900,00 bij inkomen door uitkering.
Wil je hieronder aub aangeven welk bedrag je gaat betalen:
Eerste of Tweede Jaar:
Uitsluitend voor het Derde Jaar!:

(De opleiding is CRKBO geregistreerd en is derhalve niet BTW-plichtig)

Betalingsvoorwaarden
Na het insturen van dit formulier wordt je uitgenodigd voor een intakegesprek. Na acceptatie sturen we je de factuur per e-mail en is de inschrijving definitief. Deelnemer heeft na ontvangst van de door de Stichting EssentieCoaching toegezonden factuur de verplichting om binnen 14 werkdagen na factuurdatum een aanbetaling te doen van tenminste 30% van de totale kosten van de betreffende opleiding.

De resterende termijn dient één week voor aanvang te zijn overgemaakt. De aanmelding is definitief als na het intakegesprek de factuur is verstuurd en het inschrijfgeld is ontvangen op onderstaand rekeningnummer.
Overmaken kan op rekening nummer NL67 TRIO 0198 0710 86 van Stichting EssentieCoaching te Deventer onder vermelding van Eerste of Tweede of Derde Jaar en het jaartal van de eerste module.

Annuleren
Na de inschrijving heb je 14 dagen bedenktijd en kun je kosteloos opzeggen.
Annuleren gebeurt altijd schriftelijk. De annuleringsvoorwaarden en eventuele uitzonderingen hierop kun je vinden in de algemene voorwaarden.

Straat en huisnummer

Postcode

Plaats

Telefoonnummer 1

Telefoonnummer 2

Emailadres

Factuuradres (indien afwijkend):

Naam

Straat en huisnummer

Postcode

Plaats

Emailadres

Als je dit aanvinkt ontvang je ongeveer tien keer per jaar de EssentieNieuws in je mailbox met nieuws, informatie, oefeningen, ervaringen en inspirerende teksten. Uitschrijven kan steeds eenvoudig met de link onderaan de nieuwsbrief.

 

2014 - 2017 Copyright EssentieCoaching - Opleidingen voor professionals